Welkom op Gerrits Creaties! Ik ben Dave Gerrits. Vader van 2 kinderen (zoon 2013) & (dochter 2021). Mijn zoon is zorg intensief met 24×7 zorg. Dit doen ik en mijn partner op eigen kracht. En daarnaast ben ik eigen ondernemer. Run ik mijn eigen webshop 3Dkadootjes met geperonaliseerde naamcadeaus en producten. Ben ik actief in de domeinnamen verkoop. Ik bezit verder een hele lijst aan domeinnamen. Verder ben ik ook nog actief in de affiliate marketing waarvoor ik diverse websites in beheer heb.

Dag en nacht zorgverlener

De zorg voor mijn zoontje gaat door, dag en nacht. Heel bewust heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor een werkgever. Dit omdat ik en mijn partner zolang mogelijk zelf voor ons zoontje willen zorgen. Ooit komt er een moment dat dat niet meer kan! Zolang wij het zelf kunnen doen, doen we dat zonder twijfel, en met alle liefde! Maar dat neemt niet weg dat dat zwaar is. Want het gaat continu door dag en nacht. Het hele verhaal van mijn zoontje is te vinden op https://wieisdaan.nl

Enorm creatief

Creativiteit dat zit in mij, al jaren heb ik diverse ideeën. Die ideeën worden projecten… tot en met 2020. In 2020 besloot ik de grote stap te zetten en mijn eigen bedrijf te starten. Met een nieuw idee. Ik raakte gefascineerd van een 3D printer! Ik kocht een 3D printer en begon met ontwerpen! En bracht mijn domeinnaam hobby om naar zakelijke tak binnen Gerrits Creaties.

Zo ontstond 3Dkadootjes.nl

En zo ontstond 3Dkadootjes. Een webshop met mijn eigen ontwerpen. Wel met een doel, gepersonaliseerde naam producten. Van sleutelhangers tot onderzetters. Van naamborden tot bureau / kantoor accessoires. Meer als 50 producten heb ik ontworpen die ik aanbied in mijn webshop. En deze zijn allemaal te personaliseren met een eigen naam of tekst. Dat is 3Dkadootjes!

Passie voor domeinnamen

Ook al jaren heb ik een passie in het vastleggen van mooie en sterke domeinnamen. In 2016 haalde ik uit quarantaine nationalebioscoopbon.nl binnen. Wat een mooie domeinnaam is, eigenlijk gewoon een top level domein, afgeleid naar de nationale bioscoopbon. Waarom dat domein vrij is gekomen is mij een raadsel, maar ik pakte hem als eerst! Sinds 2020 begon ik steeds meer domeinnamen vast te leggen. Mijn portfolio bestaat op dit moment uit ongeveer 100 domeinnamen. Soms iets meer en andere momenten weer iets minder.

Daar was de start van Domeinaamplaza

En daarmee begon ik domeinnaamplaza.nl Een plek waar ik mijn domeinnamen aanbied. Die beschikbaar zijn ter overname. Al mijn beschikbare domeinnamen staan op het platform DAN.com. Een Nederlands bedrijf gevestigd te Amsterdam. Voor mij de ideale partner. Veilig voor de klant en veilig voor mijzelf.

Januari 2022, naamswijziging TrendyDomeinnamen.nl

In januari 2022 besloot ik het domein gedeelte een andere naam te geven. Domeinnaamplaza maakte plaats voor TrendyDomeinnamen.nl

Gerrits Creaties, een bron van creativiteit